VITAMIN C

OTTHONI TERMÉKEK

VITAMIN C

HIDRATÁLÓ, RÁNCTALANÍTÓ, ANTI-AGEING
ÉS BŐRSZÍNJAVÍTÓ HATÁSÚ TERMÉKEK

Antioxidáns, ragyogást helyreállító
és feszesítő hatású szérum

Termék bemutatása

10% stabilizált C-vitamint, 1% tranexámsavat, prebiotikumokat, oligopeptideket, ceramidokat, erőteljes bőrszínjavító hatású hatóanyagokat és speciális “ránctalanító” mikrogömböket tartalmaz. Minden bőrtípusra használható, kivéve az érzékeny (+25) bőrt.

Hatásmechanizmus

 Bőrgyógyászatilag tesztelt. Segít visszaállítani a bőr egészséges ragyogásátt, kiegyenlíti a bőrszínegyenlőtlenségeket (napsugárzás okozta elszíneződések, korábbi akne stb.) és megakadályozza az újabb bőrhibák megjelenését. Láthatóan segít csökkenteni a ráncok és a mimikai ráncot megjelenését. Azonnal feszesíti és fokozatosan fokozza a bőr rugalmasságát, újradefiniálva az arckontúrt. Megújítja és puhává, simává és rugalmassá teszi a bőrt, ami gyönyörűen egyenletes arcbőrt és fiatalos ragyogást biztosít.

Kiszerelés

30 ml

Feszesítő és bőrszínjavító
hatású gélpakolás

Termék bemutatása

2% stabilizált C-vitamint, tranexámsavat, természetes prebiotikumokat, antioxidáns és intenzív bőrszínjavító hatású hatóanyagokat tartalmazó innovatív gélpakolás, minden bőrtípusra.

Hatásmechanizmus

Bőrgyógyászatilag tesztelt. Azonnal helyreállítja az egységes, hidratált, ragyogó bőrt. Fokozatosan kiegyenlíti a sötét foltokat, akne okozta elváltozásokat, egyenetlen bőrtónust.

Kiszerelés

50 ml

Hidratáló, ránctalanító
és ragyogást helyreállító arckrém

Termék bemutatása

2% stabilizált C-vitamint, tranexámsavat, prebiotikumokat, oligopeptideket, ceramidokat, erőteljes bőrvédő, bőrszínkiegyenlítő hatású hatóanyagokat és speciális fényvisszaverő hatású mikrogömböket tartalmaz. Különleges, könnyű formula, amely minden bőrtípushoz illeszkedik. (25+ éves kor felett ajánlott). 

Hatásmechanizmus

Bőrgyógyászatilag tesztelt. Az alacsonyabb C-vitamin-koncentráció miatt a krém kiváló bőrtűrő képességgel rendelkezik (ellenben a 10%-os C-vitamin szérummal), ezért ideális megoldás lehet a C-vitamin bevezetésére irritációra hajlamos bőrre. Segít a ragyogás és a színhibák javításában (napsugárzás okozta elszíneződések, akne okozta foltok stb.), egységes színt, ragyogó arcszínt és fiatalos ragyogást adva. Segít csökkenteni a ráncok és a mimikai ráncok megjelenését, feszesítő hatású, fokozza a rugalmasságot, megemeli az arckontúrt. Hidratálja, megújítja és puhává, simává teszi a bőrt.

Kiszerelés

50 ml