MESO COCKTAILS

MAGAS KONCENTRÁCIÓJÚ, AKTÍV SZÉRUMOK
TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEKHEZ,
MEZOPENHEZ ÉS DERMAROLLERHEZ

Ajánlás

 • C-vitamin szérum 25+ korosztály részére
 • VitaMinerals+ szérum 25+ korosztály részére
 • Oligopeptide 35+ szérum korosztály részére
 • Lifting+ szérum 30+ korosztály részére
 • Fehérítő szérum 25+ korosztály részére
 • Hyaluronsav szérum 30+ korosztály részére
 • Ráncfeltöltő szérum 35+ korosztály részére

Hatás

 • C-vitamin szérum: antioxidáns, bőrszín kiegyenlítő és tonizáló hatású
 • VitaMinerals+ szérum: antioxidáns hatású és tonizáló hatású
 • Oligopeptide szérum: ránctalanító és botox-szerű hatású
 • Lifting+ szérum: feszesítő és lifting hatású (azonnali és hosszan tartó)
 • Fehérítő szérum: fehérítő, ragyogást elősegítő és bőrszín kiegyenlítő hatású
 • Hyaluronsav szérum: hidratáló és ránctalanító hatású
 • Ráncfeltöltő szérum: bőrfeszesítő és ráncfeltöltő hatású

Ajánlott használat

Válassza ki a bőr állapotának, vagy a kívánt hatás eléréséhez megfelelő Meso cocktail / Mezo koktél szérumot. Egy kezelés során akár több féle szérum keveréke is használható. Kivételt képez ez alól a Ráncfeltöltő szérum, mivel annak formulája nem teszi lehetővé az elegyedést más szérummal! A kezelés során fokozottan vegye figyelembe a végzett kozmetikai eljárás – dermaroller, mezopen, tű nélküli mezoterápia – alapvető szabályait!

MIÉRT AJÁNLJUK?

"A Mezo koktélok kis fiolákba rejtett, úgynevezett hatóanyag-koktélok, melyek számos bőrproblémára megoldást nyújtanak. Ezeket a speciális szérumokat eredetileg tű nélküli mezoterápiás készülékekhez, valamint mezopenhez és dermarollerhez fejlesztették ki, de akár masszírozással is tökéletesen felszívódnak, így azonnali és hosszantartó hatást biztosítanak."

Weber Era, szakoktatónk

c-vitamin
C-VITAMIN SZÉRUM

Ezt a szérumot a fiatalabb korosztálynak is ajánljuk és mindenkinek, aki üde és ragyogó bőrszínre vágyik. Antioxidáns és halványító hatású C-vitaminban gazdag szérum koncentrátum. A C-vitamin részt vesz a természetes kollagénszintézisben, valamint a tirozináz enzim blokkolásával csökkeni a melaninképzést. A C-vitamin úgynevezett hálózati antioxidáns, melynek hatása fokozható más antioxidánsokkal (E-vitamin, ferulic sav) kombinálva. Továbbá tartalmaz nagy molekulasúlyú hyaluronsavat, elasztint, hidratáló hatású poliszacharidokat, allantoint, panthenolt, trehalózt és betaint.

oligo peptide
OLIGOPEPTID SZÉRUM

Ránctalanító szérum „botox és retinol-szerű” hatással, köszönhetően az oligopeptidek széles skálájának (Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tripeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-38, azaz a Matrixyl 3000-nek és Matrixyl Synte’ 6-nak) amik aktiválják a kollagén, a hyaluronsav, valamint a fibroblasztok hatására a laminin és a fibrocentin természetes újra termelődését („retinol-szerű” hatás). A ráncok kisimulnak és nő a bőr rugalmassága. Az Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18 (Argirelox) aktív oligopeptidek természetes úton harcolnak a mimikai ráncok kialakulása ellen, csökkentve az izomösszehúzódásokat („botox-szerű” hatás). Emellett tartalmaz kis molekulasúlyú hyaluronsavat, elasztint, hidratáló hatású poliszacharidokat, allantoint, panthenolt, trehalózt és betaint.

Vita minerals
VITAMINERALS+ SZÉRUM

Tápláló és tónusjavító antioxidáns, multivitamin szérum ásványi anyagokkal gazdagítva. Az antioxidáns hatású A- és E-vitamin növeli a bőr rugalmasságát, a C-vitamin halványítja a bőrt, serkenti a kollagén szintézisét, a B5- és B3-provitamin nyugtat és hidratál, a B1-, B6- és B12-vitaminok javítják a bőr tónusát, hidratáló és tápláló hatásúak, míg az ásványi anyagok - cink, réz és magnézium - aktiválják a bőrben zajló biokémiai folyamatokat. Továbbá tartalmaz nagy molekulasúlyú hyaluronsavat, elasztint, hidratáló hatású poliszacharidokat, allantoint, panthenolt, trehalózt és betaint.

lifting szérum
LIFTING+ SZÉRUM

Feszesítő szérum azonnali és hosszantartó lifting hatással az idősebb korosztály számára. A Mezo koktélok közül ebben található a legnagyobb koncentrációban hatóanyag, amely többek közt hyaluronsavból, oligopeptidekből, aminosavakból és ásványi anyagokból tevődik össze. Feszesítő szérum azonnali és hosszantartó lifting hatással. A taurinhoz hasonló Homotaurin, ami egy moszatokból származó aminosav javítja a bőr tónusát és feszességét. A három aktív oligopeptid (Hexapeptide-10, Tripeptide-2, Tetrapeptide-2) és a növényi eredetű Cyclodextrine a hosszan tartó feszesítő, és feszességet megtartó hatásért felel, míg a létfontosságú ásványi anyagok (cink, réz és magnézium) aktiválják a bőrben zajló biokémiai folyamatokat. Továbbá tartalmaz nagy molekulasúlyú hyaluronsavat, elasztint, hidratáló hatású poliszacharidokat, allantoint, panthenolt, trehalózt és betaint.

ráncfeltöltő
RÁNCFELTÖLTŐ SZÉRUM

A szérum különlegességét a kicsiny tengeri kollagén részecskék adják. A kollagén mikroszférák rafinált módon összegyűjtik a bőr természetes nedvességtartalmát, majd 10-20-szorosára duzzadnak meg, így töltve ki a ráncokat. A térfogat növekedés körülbelül 8 órán keresztül tart, ezután a kollagén és a hyaluronsav a hámrétegben maradva hosszantartó hidratálást biztosít. Aktív szérum hyaluronsavval és tengeri kollagén mikroszférákkal, amik a bőr természetes nedvességét összegyűjtve 10-20-szorosára duzzadnak meg, így töltve ki a ráncokat. A térfogat növekedés körülbelül 8 órán keresztül tart, ezután a kollagén és a hyaluronsav a hámrétegben maradva hosszantartó hidratálást biztosít. Ceramidokat is tartalmaz, amelyek védik és hidratálják a bőrt.

whitening
FEHÉRÍTŐ SZÉRUM

A nap, a kor és az akné okozta pigmentfoltoktól nagyon nehéz megszabadulni, sok esetben nem is tudjuk őket végleg eltüntetni. A megfelelő, úgynevezett „fehérítő” anyagokkal azonban jelentősen javíthatunk megjelenésünkön. Aktív szérum 5 fehérítő hatóanyaggal. A biomimetikus lipószómákba zárt fehérítő hatású oligopeptid, a stabil C-vitamin formula és a Satsuma mandarin kivonat csökkenti a melanin szintézisét a tirozináz enzim blokkolásával. A speciálisan aktív hidroxi-fenoxi-propionsav a már meglévő melanocitákhoz kötődik és inaktiválja azokat. A Rabdosia rubescens és a Siegesbeckia Orientalis gyógynövények megvédik a kollagén rostokat, erősítik a hámréteget, csökkentik a melaninok számát és a hemoglobint. Továbbá tartalmaz nagy molekulasúlyú hyaluronsavat, elasztint, hidratáló hatású poliszacharidokat, allantoint, panthenolt, trehalózt és betaint.

hyaluron
HYALURONSAV SZÉRUM

Valódi szomjoltó a vízhiányos bőrnek. Hidratáló és ránctalanító hatása a kis- és nagy molekulasúlyú hyaluronsavnak köszönhető, melyek megakadályozzák a bőr természetes vízvesztését, ezáltal kisimítják és feszessé teszik a bőrt. Továbbá tartalmaz, elasztint, hidratáló hatású poliszacharidokat, allantoint, panthenolt, trehalózt és betaint.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!
PICI LOGO

Yellow Rose Professional

Görög kozmetikai márka, mely 1965-ben családi vállalkozásként indult útjára. „Yellow Rose” – sárga rózsa – a szerelem és az újjászületés szimbóluma. Az ókori Görögországban – az európai civilizációk bölcsőjében szerették és becsülték a rózsát. A monda szerint a rózsa eredendően egy szép leány volt, akit kivételes szépségéért az istenek megajándékoztak: Flora istennő virággá varázsolta, Afrodité örök szépséget, Dionüszosz csábító nektárt, Gracia kedvességet adományozott neki. Több évszázadon keresztül hasonlították a női szépséget a rózsa szépségéhez.

hu_HUHungarian