LUMINANCE PEARL

LUMINANCE PEARL

EXKLUZÍV ANTI-AGEING ARCKEZELÉS GYÖNGGYEL,
GYÉMÁNTTAL, ANTIOXIDÁNSOKKAL

Öregedéskor a bőr veszít rugalmasságából, egyre több ránc és finom vonal jelenik meg, egyenetlen pigmentáció és foltok kialakulása jellemzi. Az arckezelés ötvözi az értékes, innovatív és hagyományos hatóanyagokat, védő hatású
antioxidánsokkal, és válogatott növényi összetevőkkel, így kapunk egy ránctalanító, feszesítő, a bőr fiatalos ragyogását visszaállító rituálét, ami javítja a bőrszínt, harcol a mimikai ráncok és az öregedés első jelei ellen.

JAVASLAT

• megereszkedett bőrre és a korai
• bőröregedés tüneteire
• mimikai és gravitációs ráncokra
• csökkenti a pigmentációs foltokat
• napkárosodott bőr ápolására
• vízhiányos, fáradt, fakó, ráncosodásra hajlamos bőr ápolására

HATÁSA

• visszaállítja a bőr ragyogását
• javítja a bőr tónusát
• lifting és feszesítő hatású
• erőteljes antioxidáns védelemmel látja el a bőrt
• serkenti a kollagén és az elasztin szintézisét
• hidratáló és bőrkisimító hatású

OTTHONI BŐRÁPOLÁS

A kezelés hatásának fenntartása érdekében otthoni használatra javasolt termékek:

LUMINANCE PEARL Bőrszínjavító hatású arctisztító tej, 200 ml
LUMINANCE PEARL Bőrszínjavító hatású arctisztító tonik, 200 ml
LUMINANCE PEARL Bőrszínjavító és anti-ageing hatású szérum, 30 ml
LUMINANCE PEARL Bőrszínjavító és nyugtató hatású gélpakolás, 50 ml
LUMINANCE PEARL Bőrszínjavító és anti-ageing hatású arckrém, 50 ml

KEZELÉS IDŐTARTAMA

60 perc

46

AKTÍV

hatóanyag

  • HIDRATÁLÁS 80% 80%
  • NYUGTATÁS 60% 60%
  • TÁPLÁLÁS 80% 80%
  • BŐRSZÍNJAVÍTÁS 100% 100%
  • ANTIOXIDÁNS HATÁS 100% 100%
  • FESZESÍTÉS 100% 100%
  • RÁNCTALANÍTÁS 80% 80%
  • BOTOX-SZERŰ HATÁS 100% 100%

Különleges
hatóanyagok

Gyöngykivonat és
mikronizált gyöngypor

A hagyományos kínai orvoslás szerint a gyöngypor értékes ásványi anyagai és aminosavai ápolják a bőrt és lassítják az öregedési folyamatokat azáltal, hogy javítják az anyagcserét. Támogatják a hidratálást, visszaállítják a bőr ragyogását.

Fejlett fehérítő
oligopeptid

A liposzómákba zárt biomimetikus fehérje egyedül-
álló hatásmechanizmusa csökkenti a konstitutív és fakultatív pigmentációt, optimális fehérítő és vilá-
gosító hatást tesz lehetővé (nagyobb hatékony-
ságot mutat a melanin bioszintézis gátlásában, mint az arbutin.)

Speciális anti-ageing
oligopeptid

Stimulálja az elasztin és a rugalmas szövetek felépítéséért felelős fehérjék szintézisét, elősegítve az elasztikus rostok tökéletes felépítését és funkcionális működését. Helyreállítja a megereszkedett bőrt, csökkenti a gravitáció látható hatásait, valamint lifting hatású.

Főbb
összetevők

speciális növényi
komplex

A bőr három látható kromoforjára hat (kollagénre, a hemoglobinra és a melaninra), melyek a bőr általános tónusáért felelnek. Ez a növényi komplex enyhíti a pigmentációs foltokat, javítja a kollagén homogenitását.

ránctalanító
oligopeptid

Innovatív ráncfeltöltő oligopeptid, ami serkenti a dermális-epidermális csomópont 6 fő összetevőjének (kollagén I, III, IV, fibronektin, hyaluronsav és a laminin 5) a szintézisét, kisimítja a ráncokat és a finom vonalakat.

biotechnológiai kivonat

A Csendes-óceán extrém mélységeiben található mikroorganizmusok (Thermus thermophilus) erjesztéséből nyert biotechnológiai kivonat hatékony, antioxidáns hatású enzimekben gazdag, melyek semlegesítik a szabad gyököket.

tengeri lazac DNS

Tápláló aminosavakban, foszfolipidekben és nukleinsavakban gazdag, hidratálja és serkenti a sejthelyreállító folyamatokat.

c-vitamin

Erős antioxidáns, gátolja a melanin képződését. Stimulálja a kollagéntermelést, és egészségesen ragyogó bőrt eredményez.

niacinamid

Hidratál, serkenti a természetes kollagén bioszintézisét és csökkenti a bőr elszíneződéseit, segít a faggyútermelés normalizálásában, ráncok elleni hatás.

A kezelés
termékei

Bőrszínjavító hatású
arctisztító tej

Termék bemutatása

Minden bőrtípusra alkalmazható hidratáló, bőrszínvilágosító, tisztító hatású arctisztító tej. A könnyed emulzió hatékonyan távolítja el a sminket és az egyéb szennyeződéseket, miközben puhítja és kisimítja a bőrt.

Hatóanyagok

Tartalmaz bőrszínjavító és ásványi anyagokat pótló gyöngykivonatot, ásványokban gazdag óceánvizet, hidratáló hatású és a természetes kollagén bioszintézist stimuláló, bőrszínjavító niacinamidot. Cukorrépából nyert, erős hidratáló hatású betaint, trehalózt, panthenolt és allantoint tartalmaz.

Kiszerelés

500 ml

Bőrszínjavító hatású
arctisztító tonik

Termék bemutatása

Gyengéd halványító és nyugtató hatású, alkoholmentes tonik.

Hatóanyagok

Tartalmaz bőrszínjavító hatású gyöngykivonatot és niacinamidot, ásványi anyagokban gazdag óceánvizet. Az uborka és az aloe vera kivonat felfrissíti, hidratálja és nyugtatja az érzékeny és fáradt bőrt, az édesgyökérből nyert glycyrrhetinic sav pedig gyulladáscsökkentő hatású. A urea, a betain és a panthenol hidratálja a bőrt, javítja a nedvességmegtartó képességét, az allantoin nyugtató és puhító hatással bír.

Kiszerelés

500 ml

Bőrszínjavító és anti-ageing
hatású szérum

Termék bemutatása

Exkluzív anti-ageing szérum természetes gyöngykivonattal és válogatott hatóanyagokkal, minden bőrtípusra. Ez az egyedülálló koncentrátum fiatalos, egyenletes tónusú és ragyogó bőrszínt kínál, miközben harcol a mimai ráncok ellen, kisimítja a mély ráncokat, feszesítő és arckontúrt javító hatású.

Hatóanyagok

Dermatológiailag tesztelt. Az innovatív oligopeptidek keveréke, a C-vitamin és a niacinamid együttesen hatnak az elszíneződések esetén, emellett korszerű növényi komplex hat a bőr három látható kromoforjára, így csökkenti a bőrpírt és a barna foltokat, miközben javítja a kollagén szintézisét, így eredményezve fiatalos, egyenletes és ragyogó arcszínt. A Matrixyl™ synthé 6™ oligopeptid serkenti a bőrmátix 6 fő összetevőjének szintézisét, belülről simítja ki a ráncokat és a finom vonalakat. Az ebszékfű kivonat természetes izomlazítóként és gyulladáscsökkentőként botox-szerű hatással bír, a tengeri
elasztin javítja a bőr rugalmasságát és feszességét, az urzolsav védi az elasztint, anti-elasztáz hatásánál fogva. Az plankton kivonat gondoskodik a celluláris DNS-védelemről, a mélytengeri mikroorganizmusok erjesztéséből nyert erőteljes antioxidáns enzimek csökkentik a photo-ageing látható jeleit, védik a sejtstruktúrát az UV károsodások ellen és megerősítik a bőr védelmi funkcióit.
A három különböző molekulatömegű hyaluronsav hatékony hidratálást biztosít az epidermisz rétegeiben. A szérum tartalmaz még anti-ageing és tápláló hatású tengeri lazac DNS-t, védő és hidratáló ceramidokat, hidratáló betaint, nyugtató alfa-bisabololt és kamilla kivonatot, liposzómákba zárt E-vitamint, uborka kivonatot, jojoba olajat, panthenolt és allantoint.

Kiszerelés

100 ml

Bőrszínjavító és nyugtató
hatású gélpakolás

Termék bemutatása

Intenzív hidratáló, nyugtató és bőrszínjavító gélpakolás természetes gyöngykivonattal és gyémántporral, minden bőrtípusra.

Hatóanyagok

Fejlett formulája hatékony hidratáló, nyugtató és irritációcsökkentő hatású, egységes arcszínt, egyenletes bőrtónust és fiatalos ragyogást ad. Bőrszínjavító gyöngykivonatban, ásványi anyagokkal dús óceánvízben, antioxidáns és elszíneződéseket csökkentő C-vitaminban és niacinamidban gazdag. A tengeri elasztin javítja a bőr rugalmasságát és feszességét, a magas és az alacsony molekulasúlyú hyaluronsav hatékonyan hidratálja az epidermisz különböző rétegeit, az aloe vera gél hidratál, és gyulladáscsökkentő. Az uborka kivonat frissíti és hidratálja az érzékeny és fáradt bőrt. A Matrixyl™ synthé 6™ oligopeptid serkenti a bőrmátix 6 fő összetevőjének szintézisét, belülről simítja ki a ráncokat és a finom vonalakat, az urea, a trehalóz, a betain és a ceramidok hidratálnak, a kamilla kivonat, az alfabisabolol, az E-vitamin, a panthenol és az allantoin nyugtat.

Kiszerelés

100 ml

Bőrszínjavító és hidratáló
hatású peel-off maszk

Termék bemutatása

Minden bőrtípusra ajánlott lehúzható algamaszk.

Hatóanyagok

Hidrolizált, nyomelemekben és aminosavakban gazdag gyönggyel, tiszta gyémántporral a bőr ragyogásának és tónusának helyreállítására. Tartalmaz még hatékony hidratáló hatású trehalózt, C-vitamint és niacinamidot, amely hidratál, serkenti a bőr természetes kollagén bioszintézisét és küzd elszíneződések ellen, valamint nyugtató hatású allantoint.

Kiszerelés

150 g

Hidratáló hatású
arckrém

Termék bemutatása

Minden bőrtípusra ajánlott, exkluzív anti-ageing feszesítő, bőrszínjavító hatású arckrém ragyogást biztosító gyöngyporral és mikroszfrérákba zárt gyémántpor részecskékkel.

Hatóanyagok

A könnyű hidratáló formula csökkenti a ráncokat és mimikai ráncokat, növeli a rugalmasságot, kiegyenlíti és ragyogóvá teszi a bőrszínt. Tartalmaz innovatív bőrfehérítő oligopeptidek speciális keverékét, C-vitamint és niacinamidot az elszíneződések ellen, mélytengeri mikroorganizmusok erjesztéséből nyert antioxidáns enzimeket a photo-aging látható jelei ellen, ami védi a sejteket az UV-károsodással szemben és megerősíti a bőr védelmi rendszerét. A Matrixyl™ synthé 6™ oligopeptid serkenti a bőrmátix 6 fő összetevőjének szintézisét, belülről simítja ki a ráncokat és a finom vonalakat. A tengeri elasztin javítja a bőr rugalmasságát és feszességét, az ebszékfű kivonat természetes izomlazító és gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt botox-szerű hatással bír. Az aktív plankton kivonat és tengeri lazac DNS gondoskodik a sejtszintű védelemről, anti-ageing hatású.

Kiszerelés

125 ml

Arcápolás
otthon

Exkluzív anti-ageing termékek gyönggyel,
gyémánttal, antioxidánsokkal,
oligopeptidekkel, vitaminokkal,
feszesítő, bőrszínjavító hatóanyagokkal