NECK FIRMING

NECK FIRMING

NYAK- ÉS TOKAFESZESÍTŐ, ARCKONTÚRT
JAVÍTÓ KEZELÉSI MODUL

Sokszor a nyak, toka, áll kezelését csak az arckezelések során érintőlegesen végezzük el, pedig a nyak és a dekoltázs bőrén tapasztalható bőröregedés jelei nagyon árulkodóak és sok bosszúságot okozhatnak. A nyitott ruhák vagy szép ékszer viselése vonzza a tekintetett erre a területre, tehát nagyon fontos rendszeresen kezelni és otthon ápolni ezt a kényes testrészünket. A kezelés látványos és nem csak eredményében, hanem a protokollban is különleges: speciális gézlapot használunk, amely segítségével mechanikusan is felhúzzuk a bőrt, valamint a készítmények hideg érzete és zsír égető hatása is különleg es a vendégünk számára. A kezelési modult kiválóan be lehet építeni a többi arckezelésekbe.

JAVASLAT

A kezelés modul bármelyik arckezelés kiegészítésére javasolt, 30 éves kortól minden bőrtípusra. Kúraszerű alkalmazása
40 év felett ajánlott , mely során a megereszkedett arckontúr állapotát látványosan és tartósan lehet javítani.

HATÁSA

• Hatékony nyak, toka és dekoltázs feszesítő
• Rugalmasságnövelő, ránctalanító
• Állvonal, arckontúrjavító

KEZELÉS IDŐTARTAMA

45 perc, az arckezelésekkel együtt 60-90 perc

AJÁNLOTT KÚRA

9 kezelés, heti 1-2 alkalommal

43

AKTÍV

hatóanyag

  • HIDRATÁLÁS 80% 80%
  • NYUGTATÁS 60% 60%
  • TÁPLÁLÁS 60% 60%
  • BŐRSZÍNJAVÍTÁS 80% 80%
  • ANTIOXIDÁNS HATÁS 60% 60%
  • FESZESÍTÉS 100% 100%
  • RÁNCTALANÍTÁS 80% 80%
  • BOTOX-SZERŰ HATÁS 80% 80%

Különleges
hatóanyagok

Azulén

Egy barna, nagylevelű, japán algafajta, ami Koreában és Kínában is megtalálható. Hidratálja a bőrt, helyreállítja a rugalmasságát, ragyogását, és biztosítja a hoszszantartó feszesítő hatást. Meg-
erősíti a bőr szerkezetét, védi a káros környezeti hatásokkal szemben, gyulladáscsökkentő hatású.

Hamamelisz

A nagylevelű csodamogyoró kőtörőfű-virágúak rendjébe és a csodamogyoró-félék családjába tartozó faj. Belsőleg és külsőleg egyaránt használják. Kis mennyiségben tonizáló frissítő hatású, nagyobb mennyiségben pórusösszehúzó, vérbőségfokozó és vérzéscsillapító. Seborrheás és vízhiányos bőrök kezelésénél alkalmazzuk főként.

A kezelés
termékei

Lotion Astringente
(B) ampulla

Termék bemutatása

NYAK-TOKA-ÁLL FESZESÍTŐ NECK FIRMING ARCKONTÚRT JAVÍTÓ KEZELÉSI MODUL – Különleges kezelési modul növényi őssejtekkel, klorofillal, Q10 koenzim+karnitin, valamint vörös here kivonat tartalmú liposzomákkal, hamamelisz-, Centella asiatica-, aloé vera-, levendula kivonatokkal, hyaluronsavval, kaolinnal, lanolinnal, hyaluronsavval. 0% parabének

Összehúzó és feszesítő hatású készítmény az arc, nyak, dekoltázs és mell kezelésére, minden bőrtípusra. A cink-szulfát hatékony összehúzó hatású, a hamamelisz (csodamogyoró) párlat természetes frissítő és enyhe összehúzó hatású. A borsmentából nyert mentol hűsítő, frissítő, tonizáló és hőhatást kiváltó hatású. A hidratáló, gyulladást csökkentő hatású aloe vera gél regenerálja a bőrt. A levendula esszenciális olaja antiszeptikus, frissítő és nyugtató hatású.

Használati javaslat: még a kezelés megkezdése előtt vágja megfelelő méretre a rugalmas, vékony, laza szövésű pamut gézlapot, majd áztassa be az ampulla tartalmába. A hatásfok növeléshez javasolt lehűteni, ehhez  tegye be hűtőszekrénybe 15-20 percre. Mialatt elvégzi az arctisztítást, masszázst, a készítmény kellően lehűl. Ezután a gézlap rugalmasságát a leghatékonyabban kihasználva  feszesen helyezze fel a hideg gézlapot a kezelni kívánt bőrfelületre – a tokára, állra, orcákra (a szemkörnyéket elkerülve). 

Hatásmechanizmus

• Hatékony nyak, toka és dekoltázs feszesítő
• Rugalmasságnövelő,
• Állvonal, arckontúr javító

Kiszerelés

12×3 ml ampulla

Lifting hatású
szérum

Termék bemutatása

LIFTING SZÉRUM minden típusú érett, fáradt vagy petyhüdt bőrre. 

Magas koncentrációjú bőröregedést gátló, ránctalanító hatású tengeri és növényi eredetű hatóanyagot tartalmazó készítmény. A tengeri kollagén és elasztin, valamint az Undaria Pinnatifida alga kivonat, hidrolizált rizs proteinek hidratálják a bőrt, helyreállítják a bőr rugalmasságát, ragyogását, biztosítják a hosszantartó feszesítő hatást (Flash Lifting Effect). Az organikus szilicium, C-vitamin és hidroxiprolin regeneráló és anti-aging hatásúak. Az aloe gél, az allantoin és a panthenol javítják a bőr állapotát, védő, nyugtató hatásúak.

Hatásmechanizmus

Az ampulla kiválóan kiegészítheti a PHYTOLIFT és más  professzionális kezeléseket. Vigye fel a kezelt bőrfelületre és finoman masszírozza be. A PHYTOLIFT professzionális kezelés kúraszerű kivitelezéséhez a közbenső napokon otthoni hatásfenntartáshoz javasolt (vigye fel este az ampulla tartalmát a megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrére,  alaposan masszírozza be, ezután használjon a bőrtípusnak megfelelő Yellow Rose arckrémet).   

Otthoni bőrápoláshoz 12 napos intenzív kúra ajánlott (reggel és este a ½  ampulla tartalmát alaposan belemasszírozni a bőrbe, ezután a bőrtípusnak vagy a professzionális kezelésnek megfelelő lakossági krém használata javasolt). Későbbiekben, a bőr állapotának fenntartásához hetente 1-3 ampulla használata javasolt.

Kiszerelés

12×3 ml ampulla

Pórusösszehúzó (Astringente)
krémpakolás

Termék bemutatása

ASTRINGENTE – PÓRUSÖSSZEHÚZÓ hatású paszta-pakolás KLOROFILL-al  kombinált vagy zsíros bőrre. 0% parabén. 

Kiváló tisztító, felszívó képességének köszönhetően eltávolítja a bőr felületéről a felesleges zsírt és a szennyeződéseket. A kitisztított pórusokat összehúzza, a bőr felszíne tiszta, matt, sima és finom tapintásúvá válik. Összehúzó és hűsítő hatásának köszönhetően rendkívül hatásos a petyhüdt, fáradt, tág pórusú arcbőr vagy dekoltázs kezelésére. A felesleges zsírt a természetes ásványok – a bentonit és a kaolin kötik meg. Tartalmaz még természetes tonizáló és összehúzó hatású hamameliszt, összehúzó hatású cink-szulfátot, mikrokeringést stimuláló menta kivonatból nyert mentolt, A-vitamint, klorofillt, a bőr textúráját javító természetesen hidratáló szója-lecitint és allantoint.

Használati javaslat

A szem környékét kikerülve vé- konyan vigyen fel a kezelt bőrfelületre
3-4 ml pakolást, 15-20 perc múlva mossa le vizes szivacsokkal, utána tonizáljon és használjon a bőrtípusnak megfelelő arckrémet.

Kiszerelés

50 ml

Arcápolás
otthon

Sejtrevitalizáló hatású exkluzív termékcsalád, a kezelés hatásának fenntartása érdekében otthoni
használatra javasolt termékek