COLLAGEN2

COLLAGEN2

KORSZERŰ RÁNCTALANÍTÓ, HIDRATÁLÓ
ÉS FESZESÍTŐ ANTI-AGEING KEZELÉS RÁNCFELTÖLTŐ
KOLLAGÉNNEL, HAVASI GYOPÁRRAL NÖVÉNYI
ŐSSEJTEKKEL ÉS TŰZVIRÁG NEKTÁRRAL

A kollagén fehérjeháló a fiatal és egészséges kinézetű bőr legfontosabb alkotóeleme. Az idősödés és az oxidatív tényezők roncsolják a kollagén háló szerkezetét, ennek hatásár a bőr fokozatosan elveszíti a feszességét, kialakulnak a ráncok, mimikai ráncok és egyenetlenné válik a bőrtónus. A kezelés alapja a tengeri eredetű, természetesen oldódó, két különböző molekulasúlyú kollagén, a bőr mindhárom rétegének a hidratálása, ragyogása és feszesítése érdekében.

JAVASLAT

A hatóanyagokban rendkívül gazdag kezelés 30 éves kortól minden bőrtÍpus esetén javasolt:

Kúraszeru alkalmazása 30-40 év felett ajánlott, mely során a bor állapotát látványosan és tartósan lehet javítani.

HATÁSA

• mimikai vagy korral járó ráncok intenzív, látványos csökkentése, feltöltése
• a bőröregedés lassítása, borszerkezet „újjáépítése”
• bőrfeszesítés és a bőr rugalmasságának növelése
• felpezsdíti a bőrszínt, halványítja a pigment foltokat, bőrszín kiegyenlítő hatású
• fiatalos, ragyogó, üde bőr

OTTHONI BŐRÁPOLÁS

A kezelés hatásának fenntartása érdekében ott honi használatra javasolt termékek:

LAIT DEMAQUILLANT Arctisztító tej, 200 ml
LOTION AZULENE Arctisztító tonik, 200 ml
LOTION TONIQUE Arctisztító tonik, 200 ml
COLLAGEN2 Ráncfeltölto hatású Beauty Elixir, 30 ml
COLLAGEN2 Ráncfeltölto hatású gélpakolás, 50 ml
COLLAGEN2 Ráncfeltölto hatású arckrém, 50 ml

KEZELÉS IDŐTARTAMA

45-60 perc

61

AKTÍV

hatóanyag

  • HIDRATÁLÁS 100% 100%
  • NYUGTATÁS 80% 80%
  • TÁPLÁLÁS 100% 100%
  • BŐRSZÍNJAVÍTÁS 80% 80%
  • ANTIOXIDÁNS HATÁS 60% 60%
  • FESZESÍTÉS 90% 90%
  • RÁNCTALANÍTÁS 80% 80%
  • BOTOX-SZERŰ HATÁS 70% 70%

Különleges
hatóanyagok

Havasi gyopár

A havasi gyopár kivonatából nyert növényi őssejtek védik és serkentik a sejten belüli anyagcserét, aktiválják a kollagén rostok természetes előállítását és megóvják őket a lebomlástól, a bőr rugalmasabb és feszesebb lesz.

Tűzvirág nektár

A nektár gazdag cukrokban (szacharóz, glükóz, fruktóz), ásványi anyagokban, aminosavakban és vitaminokban. Hidratálja, revitalizálja a bőrt, védelmet nyújt a káros szabadgyökök és az oxidatív stressz tényezői ellen.

Organikus szilícium

Az összetett szerves szilícium a kötőszövet természetes alkotóeleme prolinnal (a kollagén természetes alkotóeleme). Fokozza a természetes kollagén és az elasztin rostok szintézisét, amely erőteljes anti-ageing és feszesítő hatást biztosít.

Főbb
összetevők

chilei
boldó fa

A boldó vagy boldófa Chile középső területein oshonos, alacsony, fatermetű cserje, folyékony kivonatát a gyógyászatban epekövek ellen javasolják. bőrszínjavító hatású.

fehér tündérrózsa
kivonat

A fehér tündérrózsa vagy fehér tavirózsa kivonata antioxidáns, gyulladás-
csökkentő, hidratáló, nyugtató hatású. Csökkenti az irritációkat és a kipirosodásokat, valamint természetes UVA-szűrő.

kollagén
ráncfeltöltők

Ezek a speciálisan kialakított gömböcskék (mikroszférák) könnyen felszívódnak a bőr mélyebb rétegeiben. A nedvesség hatására azonnal megduzzadnak, megnövekszik a térfogatuk, belülről tölti k fel a ráncokat.

tengeri elasztin
és hyaluronsav

A tiszta tengeri elasztin és hyaluronsav hidratálja és feszesíti a bőrt. Az elasztikus rostok az egészséges, fiatalos bőr egyik fő alkotóelemei, felelősek a bőr rugalmasságáért.

ceramidok

A ceramidok a lipidek közé tartoznak és a szaruréteg zsírjának fontos alkotó-részei. A ceramidot tartalmazó készítmények a száraz és öregedő bőr ápolására ajánlottak. Véd a fertőzésektől, érfalerősítő hatású.

ráncfeltöltő
peptidek

Tripeptide-38: Korszerű ráncfeltöltő oligopeptid, amely stimulálja a bőr mátrixának, valamint a hámréteg
és az irha egybefonódásának össze-
tevőit + Hexapeptide-8 + Tripeptid-2

A kezelés
termékei

Lait demaquillant – Arctisztító
tej minden bőrtípusra

Termék bemutatása

A különleges banán illatú, könnyű állagú, mikroelemekben gazdag banán és papaya kivonatokat tartalmazó készítmény kiválóan tisztít és nem nehezíti el a bőrt. A vatta korongra felvitt arctejjel tisztítsa meg az arc, a nyak és a dekoltázs bőrét. 

Hatásmechanizmus

A különleges banán illatú, könnyű állagú, mikroelemekben gazdag banán és papaya kivonatokat tartalmazó készítmény kiválóan tisztít és nem nehezíti el a bőrt.

Kiszerelés

500 ml

Lotion azulene – Arctisztító
tonik száraz, érzékeny bőrre

Termék bemutatása

Azulénnel, E-vitaminnal és allantoinnal.

Alkoholmentes, nyugtató hatású, kellemes fás illatú.

Használati javaslat: távolítsa el az arctej maradékát nedves, meleg kozmetikai kendőkkel és tonizálja a kezelt bőrfelületet.

Hatásmechanizmus

Alkoholmentes, nyugtató hatású készítmény.

Kiszerelés

500 ml

Lotion Tonique – Arctisztító tonik
zsíros és kombinált bőrre

Termék bemutatása

Kombinált vagy zsíros bőrre uborka kivonattal és allantoinnal.
0% parabén.

Hatásmechanizmus

Kellemes, friss uborka illattal, nyugtatja az irritációkat, csillapítja a gyulladásokat, komfort érzetet biztosít. A bőr hidratálttá, selymesen puhává és élettel telivé válik.

Használati javaslat: távolítsa el az arctej maradékát nedves, meleg kozmetikai kendőkkel és tonizálja a kezelt bőrfelületet.

Kiszerelés

500 ml

Aprószemcsés
peeling gél Nr. 1.

Termék bemutatása

Kifejezetten vékony vagy érzékeny bőrre javasolt készítmény. Nem ajánljuk irritált vagy rosaceás bőrre. Kis szemcséi miatt kíméletes, gyakori használatra ajánlott. Hámlasztó hatású tejsavat, valamint hidratáló, nyugtató hatású kamilla kivonatot és allantoint tartalmaz.

Vékony vagy érzékeny bőrre. Nem javasolt irritált vagy rosaceás bőrre. Kis szemcsés, mélyebb bőrtisztításra, gyakori használatra ajánlott.

Összetétel: kamilla kivonat, allantoin (hidratáló, nyugtató hatású), Lactic acid (kímélő hámlasztó hatású tejsav).

Hatásmechanizmus

Vékony vagy érzékeny bőrre. Nem javasolt irritált vagy rosaceás bőrre. Kis szemcsés, mélyebb bőrtisztításra, gyakori használatra ajánlott.

Kiszerelés

50 ml

Mélytisztító
peeling gél Nr. 2.

Termék bemutatása

Nagyobb szemcsés, mélyebb bőrtisztításra, gyakori használatra ajánlott. Nem javasolt irritált vagy rosaceás bőrre.

Összetétel: kamilla kivonat, allantoin (hidratáló, nyugtató hatású), Lactic acid (kímélő hámlasztó hatású tejsav).

Használati javaslat: Kikerülve a szemkörnyék érzékeny bőrét, vigyen fel a kezelt bőrfelületre 3 ml készítményt, hagyja hatni 2 percig, ezután körkörösen masszírozza, amíg a készítmény nem kezd leperegni a bőrről. A maradékot nedves szivacsokkal alaposan távolítsa el, utána tonizáljon.

Hatásmechanizmus

Nagyobb szemcsés, mélyebb bőrtisztításra, gyakori használatra ajánlott. Nem javasolt irritált vagy rosaceás bőrre.

Kiszerelés

50 ml

Ráncfeltöltő hatású
Beauty Elixír

Termék bemutatása

Ránctalanító, hidratáló és feszesítő anti-ageing koncentrátum természetes, friss kollagénnel, kollagén mikroszférával, havasi gyopár növényi őssejtekkel és tűzvirág nektárral. Felveszi a harcot a ráncok, barázdák ellen és a rugalmasságát vesztett bőrrel, a bőr feszessé és fiatalosan ragyogóvá válik. Az egyedülállóan gazdag hatóanyagok keveréke, valamint a készítmények lágy és finom textúrája üdítőleg hat a bőrre. Minden bőrtípusra alkalmazható. Dermatológiailag tesztelt.

Hatásmechanizmus

Természetesen oldódó, 2 féle molekulatömegű kollagént tartalmaz, amely hidratálja, feszesíti és ragyogóvá varázsolja a bőrt. A kollagén és kondroitin azonnali ráncfeltöltő hatásúak; a havasi gyopár növényi őssejtek feszesítő és ránctalanító hatásúak; a tűzvirág nektár hidratáló és antioxidáns hatású. 

Kiszerelés

100 ml

Ráncfeltöltő hatású
gélpakolás

Termék bemutatása

Hidratáló, nyugtató, ránctalanító és feszesítő hatású gélpakolás természetes kollagénnel, havasi gyopár növényi őssejtekkel és tűzvirág nektárral. Felveszi a harcot a száraz és fakó bőrrel, nyugtató hatású, fokozatosan növeli a bőr rugalmasságát, feszességét és puhává, ragyogóvá varázsolja a bőrt. Minden bőrtípusra ajánlott. Dermatológiailag tesztelt.

Hatásmechanizmus

Természetesen oldódó, 2 féle molekulatömegű kollagént tartalmaz, amely hidratálja, feszesíti és ragyogóvá varázsolja a bőrt; feszesítő és ránctalanító hatású havasi gyopár növényi őssejteket; hidratáló és antioxidáns hatású tűzvirág nektárt; hidratáló és feszesítő hatású elasztint; hidratáló hatású kis molekulasúlyú hyaluronsavat; antioxidáns hatású oliva levél- és fehér tea kivonatokat; nyugtató kivonatokat (fehér tündérrózsa és kamilla); vitaminokat (C- és E), Aloe vera gélt, Bisabololt, természetes eredetű Palmitoylprolinet a ragyogó bőrért; trehalózt, betaint, allantoint és panthenolt.

Kiszerelés

100 ml

Alga peel-off
maszk kollagénnel

Termék bemutatása

Alga peel-off arc maszk természetes oldódó tengeri kollagénnel gazdagítva. Használata könnyű, miután vízzel kikevertük. Hidratáló hatású és elősegíti az aktív hatóanyagok felszívódását minden kezelésben.

Hatásmechanizmus

Az érzékeny bőrre is alkalmazható. Keverjen össze 1 mérőkanál algaport (15 g arcra, nyakra) vízzel, mindaddig, amíg egyenletes állagú pasztát kapunk. Vigye fel megfelelő rétegben a maszkot az arcra és a nyakra. Hagyja 20 percig hatni, mielőtt egyben eltávolítja. A pakolás maradványait távolítsa el vizes szivaccsal. Tonizálja a bőrt a Hyaluronic arctonikkal.

Kiszerelés

700 g

Arcápolás
otthon

Sejtrevitalizáló hatású exkluzív termékcsalád, a kezelés hatásának fenntartása érdekében otthoni
használatra javasolt termékek