SPECIÁLIS KÉSZÍTMÉNYEK

OTTHONI TERMÉKEK

SPECIÁLIS KÉSZÍTMÉNYEK

A BŐR SEJTJEINEK MEGÚJULÁSÁT
ELŐSEGÍTŐ INNOVATÍV TERMÉKEK

Retinol szérum

Termék bemutatása

A retinol az A-vitamin egyik formája, az egyik leghatékonyabb hatóanyag, melyet klinikai tanulmányok igazolnak és elismernek, mint a bőr öregedésének, különösen a photo-ageing ellensúlyozóját (ráncok, finom vonalak, rugalmasságvesztés, egyenetlenségek, elszíneződések, egyenetlen bőrszín). A retinol ezen felül segíti a zsíros és aknéra hajlamos bőr ápolását is.

A retinol hatásai az epidermiszre:

– Felgyorsítja a bőr sejtjeinek megújulását (a bőr hámlasztásával)

– Stimulálja a fibroblasztok működését, melyek a természetes úton állítják elő a kollagént, és olyan Glükózaminoglikánokat, mint a hyaluronsav. A retinol ténylegesen stimulálja fibroblasztok előállítását és működését. Továbbá, véd a kollagén degradáció ellen, azzal hogy a metalloproteinázok és a kollagenázok aktivitásának visszaszorításával.

– Újrastruktúrálja az elasztin hálót, így növelve a bőr rugalmasságát. A photo-ageing ahhoz vezet, hogy a felesleges elasztin rendezetlen és nemlineáris módon rakódik le. Ez pedig a rugalmasság elvesztéséhez és a ráncok kialakulásához vezet.

– Biztosítja a melanin egyenletes eloszlását az epidermiszben és gátolja a pigmentfoltok kialakulását.

– Szabályozza a faggyútermelődést, azzal hogy gátolja azoknak az enzimeknek a működését, melyek felelősek a lipogenezisért (zsírtermelődés) és lassítja az új sebocuták kialakulását (a faggyúmirigyeket alkotó és faggyút kiválasztó sejtek). Ezenkívül keratolitikus hatása miatt eltávolítja a faggyúfelesleget és tisztítja a pórusokat.

A „retinoid” kifejezés olyan molekulákra utal, amelyek az A-vitamin származékai, vagy szerkezeti és / vagy funkcionális hasonlóságot mutatnak az A-vitaminnal. A retinoid-család tehát magába foglalja az A-vitamint (retinolt), annak természetes származékait (retinaldehid, retinsav, retinil-észterek, mint a Retinil Palmitát) és sok más különböző szintetikus származékokat.

TERMÉKTULAJDONSÁGOK

 • Könnyű emulzió, a gyors felszívódás és hatás érdekében
 • Minden bőrtípusra ajánlott, kivéve az érzékeny bőrt
 • 35+ korosztály részére
 • Kiszerelés: 20 ml (kb. 15 használatra elegendő mennyiség arcra és nyakra)
 • Dermatológiailag tesztelt
 • A Yellow Rose Retinol szérumot felbontás után 6 hónapon belül kell felhasználni. A retinoidoknak fél év után jelentősen csökken a hatékonysága. Ezért erősen ajánlott mihamarabb felhasználni a szérumot felbontás után.

Hatásmechanizmus

Amikor a Retinol kapcsolatba lép a bőrfelszínnel, az enzimek azonnal átalakítják retináttá, majd retinsavvá (2 lépésben). A retinsav ezután kapcsolatba lép a sejtek speciális receptoraival és megkezdi a biológiai aktivitását: a bőr sejtjeinek megújítását, segíti a kollagén és elasztin termelődését, javítja a bőrszínt és javítja a problémás bőr állapotát.

Ha a retinsav közvetlenül a bőrrel érintkezik, akkor sokkal hatékonyabb a retinolnál. A retinolt azonban az epidermisz lényegesen jobban tolerálja. Ezért a retinol a választott molekula, mivel finomabb és fokozatosabb megközelítést kínál a photo-ageinggel kapcsolatos problémák kezelésében. 

Hydroxypinacolone Retinoate közvetlenül a retinoid receptorokkal lép kapcsolatba, nem úgy, mint a retinol és nincs szüksége kétlépéses átalakulásra, hogy retinsavvá alakuljon. Gyors biológiai hatása van a bőrre, míg kevésbé irritálja azt. 

Ránctalanító, bőrszínjavító, valamint bőrszínkiegyenlítő hatású szérum 0,1% retinollal és 0,1% retinoiddal (Hydroxypinacolone Retinoate), tengeri kollagénnel, hyaluronsavval és bőrszínjavító hatású összetevőkkel gazdagítva.

 • Segíti a bőrmegújulását, a bőr ragyogó és puha lesz.
 • Csökkenti a ráncok láthatóságát és megelőzi az újabbak kialakulását, a bőr feszes és sima tapintásúvá válik.
 • Kiegyenlíti a bőrszínt és eltűnteti az elszíneződéseket, fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek.
 • Pórusösszehúzó hatású és segít megszűntetni a bőrhibákat.
 • Helyreállítja a bőr komfortérzetét.

Kiszerelés

20 ml

Dark Spot Fader szérum hiperpigmentációs foltokra

Termék bemutatása

Hiperpigmentációt, bőrszín egyenetlenségeket, akné vagy sebek utáni, vagy öregségi bőrfoltokat halványító szérum, minden bőrtípusra.

Főbb hatóanyagok

Egyedülálló, innovatív bőrfehérítő készítmény a legújabb és leghatékonyabb hatóanyagokkal. Jelentősen csökkenti a bőrszín egyenetlenségeket, a hiperpigmentáciot, a nap, az akné, a bőrsérülések és a kor által okozott pigment foltokat, javítja a bőr egységes tónusát. Alkalmazható az arc, a kéz, a test bőrére és minden bőrtípusra. A szinergikus hatású bőrfehérítő és antioxidáns hatóanyag: Kojic sav – a japán szaké készítésekor a fermentált rizs bioterméke, rendkívül hatékony bőrfehérítő hatóanyag, ami gátolja a tirozináz enzim aktivitását. A japán Tangerine Satsuma, apró, magnélküli mandarin kivonat gátolja a melanin képződést. A chilei Boldo fa kivonatból nyert Diacetyl Boldine kiváló bőrfehérítő hatású. A Rumex Occidentalis nyugati sóska kivonat stimulálja a bőrfehérítés folyamatát és a kojic sav aktivitását. A zöldborsó és a Sucrose dioleate csökkentik a melanogenezis aktivitását, a melanociták érését. A Niacinamide (B3-vitamin) blokkolja a melanociták haladását a keratinocitákba és ezzel egy időben stimulálja a kollagén szintézisét és növeli a bőr nedvesség szintjét. Az utóbbi hatást kiegészíti az alacsony molekuláris súlyú hialuronsav kiváló vízmegkötő képessége. A természetes C-vitamin és az organikus szilícium antioxidáns hatású komplexuma gátolja a melanin- és stimulálja a kollagén szintézisét. Az uborka és sárgarépa kivonatok kiegészítik a kivételesen hatékony készítmény hatását.

Kiszerelés

30 ml