LUMINANCE PEARL

OTTHONI TERMÉKEK

LUMINANCE PEARL

EXKLUZÍV ANTI-AGEING TERMÉKEK
GYÖNGGYEL, GYÉMÁNTTAL, ANTIOXIDÁNSOKKAL

Bőrszínjavító hatású
arctisztító tej

Termék bemutatása

Minden bőrtípusra alkalmazható hidratáló, bőrszínvilágosító, tisztító hatású arctisztító tej. A könnyed emulzió hatékonyan távolítja el a sminket és az egyéb szennyeződéseket, miközben puhítja és kisimítja a bőrt.

Hatásmechanizmus

Tartalmaz bőrszínjavító és ásványi anyagokat pótló gyöngykivonatot, ásványokban gazdag óceánvizet, hidratáló hatású és a természetes kollagén bioszintézist stimuláló, bőrszínjavító niacinamidot. Cukorrépából nyert, erős hidratáló hatású betaint, trehalózt, panthenolt és allantoint tartalmaz.

Kiszerelés

200 ml

Bőrszínjavító hatású
arctisztító tonik

Termék bemutatása

Gyengéd halványító és nyugtató hatású, alkoholmentes tonik, ami tartalmaz bőrszínjavító hatású gyöngykivonatot és niacinamidot, ásványi anyagokban gazdag óceánvizet.

Hatásmechanizmus

Az uborka és az aloe vera kivonat felfrissíti, hidratálja és nyugtatja az érzékeny és fáradt bőrt, az édesgyökérből nyert glycyrrhetinic sav pedig gyulladáscsökkentő hatású. A urea, a betain és a panthenol hidratálja a bőrt, javítja a nedvességmegtartó képességét, az allantoin nyugtató és puhító hatással bír.

Kiszerelés

200 ml

Bőrszínjavító és anti-ageing
hatású szérum

Termék bemutatása

Exkluzív anti-ageing szérum természetes gyöngykivonattal és válogatott hatóanyagokkal, minden bőrtípusra. Ez az egyedülálló koncentrátum fiatalos, egyenletes tónusú és ragyogó bőrszínt kínál, miközben harcol a mimikai ráncok ellen, kisimítja a mély ráncokat, feszesítő és arckontúrt javító hatású. 

Hatásmechanizmus

 Dermatológiailag tesztelt. Az innovatív oligopeptidek keveréke, a C-vitamin és a niacinamid együttesen hatnak az elszíneződések esetén, emellett korszerű növényi komplex hat a bőr három látható kromoforjára, így csökkenti a bőrpírt és a barna foltokat, miközben javítja a kollagén szintézisét, így eredményezve fiatalos, egyenletes és ragyogó arcszínt. A Matrixyl™ synthé6™ oligopeptid serkenti a bőrmátix 6 fő összetevőjének szintézisét, belülről simítja ki a ráncokat és a finom vonalakat. Az ebszékfű kivonat természetes izomlazítóként és gyulladáscsökkentőként botox-szerű hatással bír, a tengeri elasztin javítja a bőr rugalmasságát és feszességét, az urzolsav védi az elasztint, anti-elasztáz hatásánál fogva. Az plankton kivonat gondoskodik a celluláris DNS-védelemről, a mélytengeri mikroorganizmusok erjesztéséből nyert erőteljes antioxidáns enzimek csökkentik a photo-ageing látható jeleit, védik a sejtstruktúrát az UV károsodások ellen és megerősítik a bőr védelmi funkcióit. A három különböző molekulatömegű hyaluronsav hatékony hidratálást biztosít az epidermisz rétegeiben. A szérum tartalmaz még anti-ageing és tápláló hatású tengeri lazac DNS-t, védő és hidratáló ceramidokat, hidratáló betaint, nyugtató alfa-bisabololt és kamilla kivonatot, liposzómákba zárt E-vitamint, uborka kivonatot, jojoba olajat, panthenolt és allantoint.

Kiszerelés

30 ml

Bőrszínjavító és nyugtató
hatású gélpakolás

Termék bemutatása

Intenzív hidratáló, nyugtató és bőrszínjavító gélpakolás természetes gyöngykivonattal és gyémántporral, minden bőrtípusra. Fejlett formulája hatékony hidratáló, nyugtató és irritációcsökkentő hatású, egységes arcszínt, egyenletes bőrtónust és fiatalos ragyogást ad. 

Hatásmechanizmus

Bőrszínjavító gyöngykivonatban, ásványi anyagokkal dús óceánvízben, antioxidáns és elszíneződéseket csökkentő C-vitaminban és niacinamidban gazdag. A tengeri elasztin javítja a bőr rugalmasságát és feszességét, a magas és az alacsony molekulasúlyú hyaluronsav hatékonyan hidratálja az epidermisz különböző rétegeit, az aloe vera gél hidratál, és gyulladáscsökkentő. Az uborka kivonat frissíti és hidratálja az érzékeny és fáradt bőrt. A Matrixyl™ synthé 6™ oligopeptid serkenti a bőrmátix 6 fő összetevőjének szintézisét, belülről simítja ki a ráncokat és a finom vonalakat, az urea, a trehalóz, a betain és a ceramidok hidratálnak, a kamilla kivonat, az alfabisabolol, az E-vitamin, a panthenol és az allantoin nyugtat.

Kiszerelés

50 ml

Bőrszínjavító és anti-ageing
hatású arckrém

Termék bemutatása

Minden bőrtípusra ajánlott, exkluzív anti-ageing feszesítő, bőrszínjavító hatású arckrém ragyogást biztosító gyöngyporral és mikroszfrérákba zárt gyémántpor részecskékkel. A könnyű hidratáló formula csökkenti a ráncokat és mimikai ráncokat, növeli a rugalmasságot, kiegyenlíti és ragyogóvá teszi a bőrszínt. 

Hatásmechanizmus

Tartalmaz innovatív bőrfehérítő oligopeptidek speciális keverékét, C-vitamint és niacinamidot az elszíneződések ellen, mélytengeri mikroorganizmusok erjesztéséből nyert antioxidáns enzimeket a photo-aging látható jelei ellen, ami védi a sejteket az UV-károsodással szemben és megerősíti a bőr védelmi rendszerét. A Matrixyl™ synthé 6™ oligopeptid serkenti a bőrmátix 6 fő összetevőjének szintézisét, belülről simítja ki a ráncokat és a finom vonalakat. A tengeri elasztin javítja a bőr rugalmasságát és feszességét, az ebszékfű kivonat természetes izomlazító és gyulladáscsökkentő tulajdonsága miatt botox-szerű hatással bír. Az aktív plankton kivonat és tengeri lazac DNS gondoskodik a sejtszintű védelemről, anti-ageing hatású.

Kiszerelés

50 ml