CAVIAR &
MARINE DNA

OTTHONI TERMÉKEK

CAVIAR &
MARINE DNA

OTTHONI HASZNÁLATRA JAVASOLT
PRÉMIUM RÁNCTALANÍTÓ TERMÉKCSALÁD

Lait demaquillant – Arctisztító
tej minden bőrtípusra

Termék bemutatása

A különleges banán illatú, könnyű állagú, mikroelemekben gazdag banán és papaya kivonatokat tartalmazó készítmény kiválóan tisztít és nem nehezíti el a bőrt. A vatta korongra felvitt arctejjel tisztítsa meg az arc, a nyak és a dekoltázs bőrét. 

Hatásmechanizmus

A különleges banán illatú, könnyű állagú, mikroelemekben gazdag banán és papaya kivonatokat tartalmazó készítmény kiválóan tisztít és nem nehezíti el a bőrt.

Kiszerelés

200 ml

Lotion azulene – Arctisztító
tonik száraz, érzékeny bőrre

Termék bemutatása

Azulénnel, E-vitaminnal és allantoinnal.

Alkoholmentes, nyugtató hatású, kellemes fás illatú.

Használati javaslat: távolítsa el az arctej maradékát nedves, meleg kozmetikai kendőkkel és tonizálja a kezelt bőrfelületet.

Hatásmechanizmus

Alkoholmentes, nyugtató hatású készítmény.

Kiszerelés

200 ml

Anti-ageing hatású
gél-szérum

Termék bemutatása

Exkluzív, anti-ageing és revitalizáló hatású szérum, amely finomítja a bor szerkezetét és világosítja a bőrtónust. Kisimítja a kisebb ráncokat és feszes, fiatalos megjelenést kölcsönöz. Tartalmaz nyomelemekben, aminosavakban és foszfolipidekben gazdag, ránctalanító és tápláló hatású Sturgeon kaviár kivonatot, lazacikrából származó DNS-t, ránctalanító pentapeptidet, amely stimulálja a kollagén és az elasztin rostok természetes szintézisét „retinol-szerű” hatásával.

Hatásmechanizmus

Hidratáló hatású hyaluronsavat, liposzómákba zárt Q10-koenzimet, karnitint és a bőr rugalmasságát növelő, sejtmegújító búza- és tejproteint, C-vitamint, valamint amerikai kreozot cserje kivonatot tartalmaz. A liposzómákba zárt ázsiai tigrisfű kivonat feszesít, a japán vérfű kivonat nyugtat és hidratál, a ceramidok és a phytosphingosine védi a bőrt.

Kiszerelés

30 ml

Anti-ageing hatású
gélpakolás

Termék bemutatása

Hidratáló, védő és feszesítő hatású, lehúzható gélpakolás, ami világosítja a fáradt bőrt és helyreállítja a bőrtónust. Sturgeon kaviár kivonatot és lazacikra DNS-t tartalmaz, amelyek nyomelemekben, aminosavakban, foszfolipidekben gazdag összetevők.

Hatásmechanizmus

Kaolin, azaz fehér agyag tartalma által kiváló faggyúfelszívó képességgel bír, felfrissíti és tisztítja a bőrt, míg a cink-oxid gyengéd összehúzó, nyugató hatású. A kamilla esszenciális olajából származó alfa-Bisabolol nyugtatja és csökkenti a gyulladásokat. Emellett tartalmaz még A-, C- és E-vitamint, allantoint és panthenolt.

Kiszerelés

50 ml

Anti-ageing hatású
arckrém

Termék bemutatása

Anti-ageing, védő és revitalizáló hatású krém a stressznek kitett, fáradt bőrre. 24 órás védelmet biztosít a bőrnek, miközben láthatóan csökkenti a kisebb ráncokat. Puhává, simává és ragyogóvá varázsolja a bőrt. Tartalmaz nyomelemekben, aminosavakban és foszfolipidekben gazdag, ránctalanító és tápláló hatású Sturgeon kaviár kivonatot, lazacikrából származó DNS-t, a kollagén és az elasztin rostok természetes szintézisét stimuláló pentapeptideket

Hatásmechanizmus

A kamilla esszenciális olajából származó alfa-Bisabolol, az allantoin és a panthenol nyugtatják és csökkentik a gyulladásokat. Emellett tartalmaz még hidratáló hatású hyaluronsavat, ceramidokat, japán vérfű és uborka kivonatokat.

Kiszerelés

125 ml